Federata Shqiptare e Notit eshte nje organizate jo fitimprurese me baze vullnetare qe ka per mision
- nxitjen dhe inkurajimin e zhvillimit te notit në të gjithe vendin
- nxitjen dhe inkurajimin e zhvillimit te bashkepunimit dhe bashkeveprimit te te gjithe anetareve te federates
Faqja e Pare Lajme Rezultatet Multimedia Rreth Fshn Partneret Kontakt Login

© 2013 FSHN - Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.