AGIM ÇIRAKU

Lindur në 31.05.1958 në Tiranë

Arsimimi:

Ka mbaruar UT Dega Inxhinjeri Mekanike në vitin 1992 si dhe Fakultetin Juridik në Vitin 2006.

Aktzivizimi Sportiv:

Nga viti 1973 deri në Vitin 1979 ka ushtruar sportin e Notit në Klubin Sportiv “ 17 Nëntori”, ku si trajner kam pasur zotin ESAT MUZINA. Nga viti 1979 deri në 1983 e kam ushtruar këtë sport me Klubin “Dinamo” ku për trajner kam pasur zotin EMIN GRIPSHI, vit në të cilin e kam lënë si sport në mënyrë të organizuar me klube, por atë e vazhdoj dhe sot në mënyrë individuale.

Statusi civil:

I martuar me dy fëmijë.

Punësimi:

Ortak i Shoqërisë “Albit - Diabra” SH.P.K, si dhe botues i gazetës “Telegraf”.

Zotëron gjuhën Angleze.
Faqja e Pare Lajme Rezultatet Multimedia Rreth Fshn Partneret Kontakt Login

© 2013 FSHN - Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.