Arena sponsor i FINA

Arena sponsor i FINA

“Arena” do të jetë sponsor zyrtar i Federatës Ndërkombëtare të Notit deri në vitin 2019.

Marka e njohur do të jetë gjithashtu edhe sponsore zyrtare e kostumeve, pajisjeve dhe aksesorëve të tjerë, përfshirë edhe gjyqtarët, stafin dhe vullnetarët.

Kristiano Portas, drejtori ekzekutiv i grupit, e cilësoi si një ngjarje historike për kompaninë “Arena”, e cila bashkëpunon me FINA-n nga vitet 1980.
Faqja e Pare Lajme Rezultatet Multimedia Rreth Fshn Partneret Kontakt Login

© 2013 FSHN - Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.