Ekipet dhe shoqatat e notit aktive per vitin 2016

Percaktuar nga Asamblea Pergjithshme e dt 24 prill 2016


 1. Ekipi Vllaznia
 2. Ekipi tirana
 3. Ekipi partizani
 4. Ekipi teuta
 5. Ekipi flamurtari
 6. Ekipi butrinti
 7. Akademia Te Stela
 8. Shoqata sporteve te ujit tirane
 9. Shoqata Wilson
 10. Shoqata Nobis Swimming
 11. Shoqata Tradita -A
 12. Shoqata Tirana Delfina Sport
 13. Shoqata Teuta Swimming
 14. Shoqata Veteraneve Durres
 15. Shoqata Jon
 16. Shoqata Sport Not Vlore
 17. Shoqata Saranda Not Sport
Faqja e Pare Lajme Rezultatet Multimedia Rreth Fshn Partneret Kontakt Login

© 2013 FSHN - Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.