Nga botaArena sponsor i FINA

Arena sponsor i FINA

“Arena” do të jetë sponsor zyrtar i Federatës Ndërkombëtare të Notit deri në vitin 2019.

Marka e njohur do të jetë gjithashtu edhe sponsore zyrtare e kostumeve, pajisjeve dhe aksesorëve të tjerë, përfshirë edhe gjyqtarët, stafin dhe vullnetarët.

Kristiano Portas, drejtori ekzekutiv i grupit, e cilësoi si një ngjarje historike për kompaninë “Arena”, e cila bashkëpunon me FINA-n nga vitet 1980.

One comment

  • BoldThemes

    November 3, 2017 at 11:47 am

    Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fshnorg/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757