Nga botaGWANGJU 2019

Kampionati 18-te Boteror i Notit 2019 – do te zhvillohet ne Gwangju, Korenë e Jugut ne veren e vitit 2019. Ngjarjet not do të zhvillohen nga 21-28 korrik 2019.
Siç është bërë për Kampionatin Botëror FINA të mëparshëm, do të zbatohet një procedurë kualifikuese me kohëzgjatje standarde “A” dhe “B” për Gwangju 2019.

Per me shume detaje dhe informacion rreth zhvillimit dhe pjesemarrjes ne kete event mund te shkarkoni dokumentin e meposhtem:

GWANGJU 2019

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit