HomeKlube dhe Shoqata

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2017/10/inner_glasses.jpg

SHOQATAT SPORTIVE

SHOQATA SPORTEVE TE UJIT
Qyteti: Tirane
Trajner: Gentian Lame
SWIMMING CLUB TIRANA
Qyteti: Tirane
Trajner: Arjan Fetishaj
SHOQATA AKADEMIA NOTIT TE STELA
Qyteti: Tiranë
Trajnerë: Eduart Cane/ Sadik Mema
SHOQATA SHKODRA NOT
Qyteti: Shkodër
Trajnerë: Kole Shiroka/ Meri Shiroka
SHOQATA SKAMPIS
Qyteti: Elbasan
Trajner: Andi Kongoli
SHOQATA TRADITA-A
Qyteti: Tiranë
Trajner: Aleks Gjini
SHOQATA VALA SWIMMING
Qyteti: Tiranë
Trajner: Ardian Topalli
SHOQATA VLORA NOT
Qyteti: Vlorë
Trajnerë: Tomor Dano/ Evdhoksia Dano
SHOQATA QENDRA MULTIFUNKSIONALE POGRADEC
Qyteti: Pogradec
Trajner: Mario Guxholli

KLUBET SPORTIVE

BUTRINTI
Qyteti: Sarande
Trajnere: Myrteza Didati, Stefan Shendi, Edi Vasi
PARTIZANI
Qyteti: Tirane
Trajner: Dashamir Bregu
KLUBI TEUTA
Qyteti: Durres
Trajneret: Gjergj Ngresi, Jurgen Fici
KLUBI TIRANA
Qyteti: Tirane
Trajnere: Arjan Fetishaj/ Keis Fetishaj

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit