HomeStafi

Staf dhe ekip trajnerësh të dedikuar për secilën skuadër, të kualifikuar për finalet e shumta.

PRESIDENTI

AGIM ÇIRAKU

Lindur në 31.05.1958 në Tiranë
Arsimimi:
Ka mbaruar UT Dega Inxhinjeri Mekanike në vitin 1992 si dhe Fakultetin Juridik në Vitin 2006.
Aktzivizimi Sportiv:
Nga viti 1973 deri në Vitin 1979 ka ushtruar sportin e Notit në Klubin Sportiv “ 17 Nëntori”, ku si trajner kam pasur zotin ESAT MUZINA. Nga viti 1979 deri në 1983 e kam ushtruar këtë sport me Klubin “Dinamo” ku për trajner kam pasur zotin EMIN GRIPSHI, vit në të cilin e kam lënë si sport në mënyrë të organizuar me klube, por atë e vazhdoj dhe sot në mënyrë individuale.
Statusi civil:
I martuar me dy fëmijë.
Punësimi:
Ortak i Shoqërisë “Albit – Diabra” SH.P.K, si dhe botues i gazetës “Telegraf”.
Zotëron gjuhën Angleze.
https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2019/01/presidenti-2.jpg

STAFI & KOMITETI DREJTUES

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2019/01/profile1.jpg

SEKRETAR I PERGJITHSHEMSUELA HAXHIJA

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2019/01/profile1-1.jpg

PERGJEGJESE FINANCEBRIKENA SIDHERI

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2019/01/profile1-2.jpg

ZV/PRESIDENTKEJDA USHTELENCA

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2019/01/profile.jpg

ANETARENKLID GJINI

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2019/01/profile.jpg

ANETARROBERT SEDERAJ

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2019/01/profile.jpg

ANETARALBERT BOZHANAJ

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2019/01/profile.jpg

ANETARILIR NGRESI

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2019/01/profile1-3.jpg

ANETARULPJANA SHPATA

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2017/10/inner_swimmer.png

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fshnorg/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673