HomeCategory Intervista

Presidenti i sapozgjedhur në krye të Federatës Shqiptare të Notit, edhe një ditë pas votimeve të komunitetit, ka deklaruar se jo vetëm do të jetë i të gjithëve, por dhe do të kërkojë më shumë rritje cilësore të këtij sporti në të gjitha drejtimet.

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit