HomeKomisione

KOMISIONE

Komisioni sportistëve

 • Kledi Kadiu – Kryetar
 • Vivian Xhemollari – Anëtar
 • Sara Dande – Anëtar

Komisioni teknik i trajnerëve

 • Sadik Mema – Kryetar
 • Gjergj Ngresi – Anëtar
 • Arjan Fetishaj – Anëtar

Komisioni etikës dhe disiplinës

 • Kole Shiroka – Kryetar
 • Dashamir Bregu – Anëtar
 • Eduart Cane – Anëtar

Komisioni financës

 • Luljeta Ndoja – Kryetar
 • Nevila Fiku – Anëtar
 • Suzana Begolli – Anëtar

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit