HomeKontakt

Dëshironi të jeni pjesë e përvojës sportive të notit? Mos hezitoni të na kontaktoni për më shumë informacion.
https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2017/10/inner_classes_08.jpg

FEDERATA SHQIPTARE E NOTIT

Na kontaktoni që të bashkëpunojmë në nxitjen dhe inkurajimin e zhvillimit te notit në të gjithe vendin.

+355 (2) 465762
Rr. Liman Kaba, Ish kompleksi sportiv Dinamo
https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2017/10/inner_classes_03.jpg

DIVING CLUB

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination at the end of the day and competitions.

https://fshn.org.al/wp-content/uploads/2017/10/history_inner_14.jpg

SWIMMING CLUB

Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps nanotechnology immersion.

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit