Nga botaArena sponsor i FINA

Arena sponsor i FINA

“Arena” do të jetë sponsor zyrtar i Federatës Ndërkombëtare të Notit deri në vitin 2019.

Marka e njohur do të jetë gjithashtu edhe sponsore zyrtare e kostumeve, pajisjeve dhe aksesorëve të tjerë, përfshirë edhe gjyqtarët, stafin dhe vullnetarët.

Kristiano Portas, drejtori ekzekutiv i grupit, e cilësoi si një ngjarje historike për kompaninë “Arena”, e cila bashkëpunon me FINA-n nga vitet 1980.

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit