HomeKalendari sportiv

SHKARKO KALENDARIN SPORTIV

Informohuni rreth aktiviteteve të notit kombëtare dhe ndërkombëtare

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit