NjoftimeKampionati Kombetar i Femijeve (25m)

Ne datat 3-7 dhjetor 2014 ne Doha- Katar do te zhvillohet Kampionati 12 Boteror i Notit (25m).

Federata Shqiptare e Notit duke pasur parasysh qe ky kampionat nuk eshte nje event kualifikues dhe se gjate diteve te zhvillimit te ketij Kampionati me mbeshtetjen e FINA-s dhe vendit organizator do zhvillohet edhe nje projekt per te rinjte, vendosi qe pjesemarresit te perzgjidhen nga kategoria e te rinjve dhe 2 fituesit( M+F) te kampionateve dimerore dhe verore te kategorise -A te Femijeve.

Duke u nisur nga pikezimi FINA te kategorive te lartpermendura Ekipi Kombetar qe do marre pjese ne kete event dhe qe do te mbeshtetet plotesisht nga FINA dhe FSHN do te perbehet nga:

EDUART CANE – TRAJNER
NIKOL MERIZAJ-SPORTISTE
KLAVIO MECA – SPORTIST
FRANC ALEKSI- SPORTIST
DENI BAHOLLI- SPORTIST
ALEKSANDER NGRESI- SPORTIST
DIANA BASHO – SPORTISTE

Ekipin do ta mbeshtese edhe trajneri italian Eros Pavon, i cili me vetefinacim do jete nje suport cilesor i ekipit.

Gjithashtu me kerkese dhe mbeshtetje financiare te ekipit Tirana, ekipit kombetar do ti bashkohet edhe sportisti Binald Mahmuti, fitues eventesh kombetare dhe mbajtes rekordesh.

Sic u permend me lart, gjate diteve te zhvillimit te Kampionatit 12 Boteror te Notit, do realizohet “Youth Programme 2014” qellimet e te cilit do jene inspirimi dhe motivimi i sportisteve te rinj, te promovoje komunikimin dhe miqesine midis pjesemarresve te programit,te pasqyroje tendencat me te reja te trajnimit dhe teknikave,te jete nje vitrine e historise kulturore, tradites dhe trashegimise te shtetit te Katarit. Sportistet pjesemarres ne kete program do jene Esli Xhoxhaj dhe Enis Shehu te shoqeruar nga trajneri Dashamir Bregu.

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit