Nga botaSubstanca te Ndaluara (2019)

Teksti zyrtar i Listës së Ndaluar do të mbahet nga WADA dhe do të publikohet në gjuhën angleze dhe frënge. Kjo listë hyn në fuqi më 1 janar 2019. Çdo substancë farmakologjike e cila nuk është adresuar nga asnjë prej seksioneve të mëvonshme të Listës dhe pa miratim aktual nga ndonjë autoritet rregullator qeveritar për përdorim terapeutik njerëzor është i ndaluar në çdo kohë.

Për më shumë detaje dhe informacione rreth listës së substancanve të ndaluara nga autoritetet përkatëse shkarkoni dokumentin më poshtë:

2019 InternationalStandard_ProhibitedList_English_FINAL_20-09-2018_Clean…

DESHIRONI T'I BASHKOHENI FEDERATES?

FEDERATA E NOTIT

Ne jemi struktura më e lartë e organizimit të klubeve të
notit në Shqipëri.

REGJISTROHU TANI

Informohuni me lajmet tona me te fundit